Замалек Кайро - Ал Ахли Кайро

Висша Лига - Египет

08.01.2018 19:00

0 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.36 (среден)

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък от 18-ия кръг на първенството в Висша Лига на Египет между футболните отбори на Замалек Кайро и Ал Ахли Кайро. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу противниковия отбор на Ал Ахли Кайро.

Информация за днешния двубой:

Замалек Кайро

Замалек Кайро са 4-ти в класирането с общ сбор от 28 точки, натрупани след 8 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 срещи имат положителна голова разлика 21-13. На собствения си стадион Замалек Кайро е изиграл 8 срещи до момента, в които е записал 4 победи, едно равенство и 3 загуби, реализирал е 10 попадения в мрежата на съперниците си и е допуснал 8 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига тимът на Замалек Кайро е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 5-3.

Ал Ахли Кайро

Отборът на гостите от Ал Ахли Кайро е втори в таблицата с временното подреждане с актив от 36 точки, събрани след 11 победи, 3 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 15 мача е реализирал 33 гола в мрежата на съперниците си и е допуснал 10 попадения в мрежата си. При визитите си отборът има 7 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 14-6.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Червените дяволи имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 13 вкарани и 6 получени гола.

Замалек Кайро - Ал Ахли Кайро - преки мачове

В последните 5 играни срещи между двата състава, Белите рицари не е спечелил нито една победа, отбора на Ал Ахли Кайро е постигнал 4 победи, а 1 среща е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 0-8. В предишните 2 срещи на своя терен срещу отбора на Ал Ахли Кайро, Домакините от Замалек Кайро нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на Замалек Кайро има поражение в предишния си мач в първенството, а у дома има успех в последната си среща.

Тимът на гостите е с 2 победи в първенството на Египет, а при визитите си има успех в предишната си среща.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.36