ЮЯК Ювяскюля - Илвес Тампере

Вейкауслига - Финландия

12.10.2017 18:30

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:1.57 (среден)

През днешният ден ще се разгледам футболната среща между ЮЯК Ювяскюля и Илвес Тампере от 30-ия кръг на сезона в Финландия в Вейкауслига. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу футболистите на Илвес Тампере.

Факти и данни за предстоящия футболен сблъсък:

ЮЯК Ювяскюля

Домакините от ЮЯК Ювяскюля са 12-ти в класирането с 19 точки, постигнати след 4 победи, 7 равенства и 18 загуби през сезона, като в изиграните 29 мача са реализирали 28 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 61 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът е изиграл 13 срещи, в които има 2 победи, 2 равенства и 9 загуби, вкарал е 13 гола във вратата на съперниците си и е получил 33 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Вейкауслига играчите на ЮЯК Ювяскюля имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 10-11.

Илвес Тампере

Гостуващият тим на Илвес Тампере заема 4-то място в таблицата с временното класиране със събрани 46 точки, постигнати след 12 победи, 10 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 29 двубоя е отбелязал 36 попадения в мрежата на съперниците си и е инкасирал 35 гола в собствената мрежа. Като гост отборът е играл 14 двубоя, в които има 4 победи, 7 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 13-13.

В предишните си 6 официални мача в Вейкауслига тимът на Илвес Тампере е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 10-10.

ЮЯК Ювяскюля - Илвес Тампере - преки двубои

В последните 2 играни сблъсъка между двата състава, тимът на ЮЯК Ювяскюля има постигнатa 1 победа, а състава на Илвес Тампере също има постигнатa 1 победа, при обща голова разлика 4-3. В последната среща пред своите почитатели срещу Илвес Тампере, футболистите на ЮЯК Ювяскюля са записали една победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от ЮЯК Ювяскюля е в серия от 2 поредни поражения в Финландия, а на своя стадион е в серия от 3 последователни поражения.

Съставът на гостите от Илвес Тампере има успех в последната си среща в първенството на Финландия, а като гост е в серия от 4 равенствa.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.57