Волин Луцк - ФК Полтава

Първа Лига - Украйна

06.10.2017 18:00

2 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:1.91 (среден)

Днешната прогноза е за двубоя между футболистите на Волин Луцк и ФК Полтава от 15-ия кръг на текущият футболен шампионат в Украйна в Първа Лига. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу ФК Полтава.

Факти и данни за предстоящата среща:

Волин Луцк

Домакините са 14-ти в таблицата с временното класиране със събрани 12 точки, записани след 3 победи, 3 равенства и 8 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 14 срещи имат голова разлика 11-19. На домашна сцена отборът е играл 6 мача до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8-6.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига съставът на Кръстоносците има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5-8.

ФК Полтава

Гостуващият състав на ФК Полтава е на втора позиция в таблицата с временното подреждане с общ актив от 35 точки, събрани след 11 победи, 2 равенства и една загуба от началото на сезона, като в изиграните 14 мача има голова разлика 25-8. При визитите си съставът е играл 7 мача досега, в които е записал 6 победи, едно равенство и все още няма загуба навън, при голова разлика 13-4.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига отборът на ФК Полтава е постигнал само победи и показват, че са в отлична форма, като са реализирали 12 попадения и са допуснали 1 гола.

Волин Луцк - ФК Полтава - преки срещи

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на Волин Луцк е с 2 поредни поражения в Украйна, а у дома записа равенство в предишната си среща.

Отборът на ФК Полтава е в серия от 6 поредни победи в шампионата на Украйна, а като гост е с 4 победи.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.91