Вестерло - Унион Сент Жилоаз

Първа Дивизия Б - Белгия

04.10.2017 21:30

0 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.45 (среден)

Прогнозата за днес е за футболната среща от поредния кръг на футболния шампионат в Белгия в турнира Първа Дивизия Б между Вестерло и Унион Сент Жилоаз. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Унион Сент Жилоаз на Хет Куйпие.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния футболен двубой:

Вестерло

Играчите на домакините от Вестерло са 4-ти във временното подреждане с 10 точки, записани след 2 победи, 4 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 8 двубоя имат положителна голова разлика 14-13. На собствения си стадион Хет Куйпие Вестерло е играл 4 срещи, в които има 1 победа, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 8-5.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Вестерло е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са реализирали в вратата на своите съперници 12 попадения и са инкасирали 10 попадения от противниковите състави.

Унион Сент Жилоаз

Отборът на гостите от Унион Сент Жилоаз е 6-ти в таблицата с актив от 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 8 срещи има голова разлика 9-9. Като гост отборът има 4 двубоя до момента, в които има 1 равенство и 3 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е едва едно попадение в противниковата врата и е позволил да му вкарат 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Унион Сент Жилоаз има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на своите противници 9 гола и са получили 4 гола от играчите на противниците си.

Вестерло - Унион Сент Жилоаз - преки двубои

В предишният двубой между двата тима, Вестерло няма нито една победа, а Унион Сент Жилоаз има постигнатa една победа.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Вестерло е с 2 победи в Белгия, а на собствения си терен постигна успех в последната си среща.

Отборът на гостите е с 2 поредни поражения в първенството, а на чужд терен допусна неуспех в последната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.45