Парс Джонуби Джем - Сепахан Исфахан

Про Лига - Иран

04.01.2018 15:20

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.36 (среден)

Прогнозата за днес е за сблъсъка между тимовете на Парс Джонуби Джем и Сепахан Исфахан от 18-ия кръг на футболното първенство в Про Лига на Иран. Играчите на Парс Джонуби Джем излизат срещу играчите на Сепахан Исфахан на домашния си терен.

Информация за предстоящия двубой:

Парс Джонуби Джем

Домакините са на трета позиция във временното класиране с 30 точки, от 8 победи, 6 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 17 срещи са успели да отбележат 24 гола във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 14 гола в мрежата си. На домашна сцена тимът на Парс Джонуби Джем е изиграл 8 мача, в които има 5 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 12-8.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Парс Джонуби Джем е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на съперниците си 2 гола и са инкасирали 5 гола от противниковите футболни тимове.

Сепахан Исфахан

Съставът на гостите от Сепахан Исфахан е 12-ти в таблицата с 19 точки, записани след 4 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи е вкарал 19 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 20 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът е играл 8 двубоя, в които е записал една победа, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 5-14.

В предишните си 6 официални срещи в Про Лига играчите на Сепахан Исфахан имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 8 гола.

Парс Джонуби Джем - Сепахан Исфахан - директни двубои

В предишният двубой между двата противника, тимът на Парс Джонуби Джем не е спечелил нито 1 победа, състава на Сепахан Исфахан също няма записана нито 1 победа, а 1 двубой е завършил наравно.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Парс Джонуби Джем записа равенство в последния кръг в шампионата на Иран, а при домакинствата си има поражение в последния си мач.

Тимът на гостите постигна победа в последния кръг в шампионата на Иран, а като гост стигна до равенство в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.36