НортИйст Юнайтед - Делхи Динамос

Супер Лига - Индия

14.02.2018 16:30

0 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:2.00 (среден)

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на футболния сезон в Индия в Супер Лига между отборите на НортИйст Юнайтед и Делхи Динамос.

Накратко информацията за днешния футболен мач:

НортИйст Юнайтед

НортИйст Юнайтед са 9-ти в класирането с актив от 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 14 мача са отбелязали 10 попадения в мрежата на съперниците си и са позволили да им отбележат 21 попадения в мрежата си. Пред своите предани привърженици НортИйст Юнайтед има 7 срещи досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, реализирал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на НортИйст Юнайтед са постигнали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 8 гола.

Делхи Динамос

Гостуващият тим на Делхи Динамос е 10-ти във временното подреждане с 8 точки, постигнати след 2 победи, 2 равенства и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните 13 срещи е вкарал 14 попадения в противниковата врата и е допуснал 30 попадения в собствената мрежа. Навън отборът е изиграл 7 срещи до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и 5 загуби, реализирал е 9 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 18 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Делхи Динамос има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 11 получени гола.

НортИйст Юнайтед - Делхи Динамос - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата съперника, НортИйст Юнайтед е постигнал 2 успеха, Делхи Динамос е записал 1 победа, а 2 двубоя са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 7-5. В предишните 2 срещи у дома срещу Делхи Динамос, играчите на НортИйст Юнайтед са записали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на НортИйст Юнайтед е с 2 загуби в Индия, а у дома има поражение в последната си среща.

Тимът на Делхи Динамос постигна реми в предишния кръг в първенството на Индия, а при гостуванията си е в серия от 2 последователни поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 2.00