МК Алжир - Олимпик де Медеа

Национален Шампионат - Алжир

03.10.2017 20:00

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.44 (среден)

Днес ще се спра на футболния сблъсък между футболните състави на МК Алжир и Олимпик де Медеа от 6-ия кръг на футболното първенство в Национален Шампионат на Алжир.

Накратко информацията за днешния мач:

МК Алжир

Домакините от МК Алжир са 13-ти в таблицата с временното подреждане със събрани 4 точки, от 1 победа, едно равенство и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 4 срещи са успели да реализират 2 гола в противниковата врата и са инкасирали 4 гола във вратата си. Като домакин МК Алжир е играл 1 мач до момента, в който има 1 равенство, вкарал е едва едно попадение във вратата на противниците си и е допуснал едва едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на МК Алжир имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 7 получени гола.

Олимпик де Медеа

Гостуващият тим на Олимпик де Медеа заема 11-та позиция в таблицата с временното класиране с 4 точки, натрупани след 1 победа, едно равенство и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 4 двубоя има отрицателна голова разлика 4-5. На чужд терен отборът има 1 двубой, в който е записал 1 загуба, при голова разлика 1-2.

В предишните си 6 официални двубоя в Национален Шампионат тимът на Олимпик де Медеа има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4-9.

МК Алжир - Олимпик де Медеа - преки мачове

В предишните 2 играни срещи между двата противника, МК Алжир е записал 1 победа, отбора на Олимпик де Медеа не е постигнал нито една победа, а в един двубой двата състава не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 5-1. В предишната среща на своя терен с Олимпик де Медеа, футболистите на МК Алжир имат една победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на МК Алжир е в серия от 2 загуби в Алжир, а у дома стигна до реми в последната си среща.

Съставът на гостите допусна неуспех в предишната си среща в Алжир, а при визитите си е в серия от 4 поредни поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.44