Кардиф Метрополитън - Ландидно

Висша Лига - Уелс

08.10.2017 16:30

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.78 (среден)

През днешният ден ще се спра на футболния сблъсък между футболистите на Кардиф Метрополитън и Ландидно от поредния кръг на текущият футболен сезон в Уелс в Висша Лига.

Накратко информацията за предстоящия футболен двубой:

Кардиф Метрополитън

Кардиф Метрополитън са 4-ти в класирането с 13 точки, събрани след 4 победи, 1 равенство и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните 7 двубоя са вкарали 11 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 5 попадения в мрежата си. У дома отборът на Кардиф Метрополитън е изиграл 3 срещи до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и все още няма загуба у дома, вкарал е 5 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 2 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига тимът на Кардиф Метрополитън е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 5 получени гола.

Ландидно

Гостуващият тим на Ландидно е 5-ти в таблицата с актив от 13 точки, записани след 4 победи, 1 равенство и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 7 срещи е отбелязал 10 гола в противниковата врата и е получил 5 попадения в мрежата си. Като гост тимът има 2 мача до момента, в които е записал една победа и една загуба, при голова разлика 2-1.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Ландидно е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 7-5.

Кардиф Метрополитън - Ландидно - директни срещи

В предишните 2 изиграни сблъсъка между двата съперника, Кардиф Метрополитън е спечелил една победа, състава на Ландидно не е записал нито една победа, а 1 среща е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 2-1. В последната среща пред своите привърженици с Ландидно, играчите на Кардиф Метрополитън нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Кардиф Метрополитън постигна успех в последната си среща в шампионата, а у дома постигна победа в последния си двубой.

Тимът на гостите е с 2 поражения в Уелс, а като гост допусна неуспех в предишния си мач.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.78