Фридек-Мистек - Олимпия Прага

Национална Лига - Чехия

09.10.2017 16:30

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.40 (среден)

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболните отбори на Фридек-Мистек и Олимпия Прага от поредния кръг на първенството в Национална Лига на Чехия.

Накратко информацията за днешния мач:

Фридек-Мистек

Домакините са 14-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 6 точки, събрани след 1 победа, 3 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните 9 срещи имат отрицателна голова разлика 6-13. На собствения си терен Фридек-Мистек има 4 мача досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 1 загуба, вкарал е 3 попадения в противниковата врата и е допуснал 4 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Национална Лига тимът на Фридек-Мистек има записани 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са реализирали 4 гола и са допуснали 11 попадения.

Олимпия Прага

Гостуващият отбор на Олимпия Прага е на 9-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 13 точки, постигнати след 3 победи, 4 равенства и 1 загуба от започването на първенството, като в изиграните 8 срещи има положителна голова разлика 11-9. Като гост тимът е изиграл 4 двубоя, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, отбелязал е 6 гола във вратата на посрещащите го тимове и е допуснал 5 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Национална Лига съставът на Олимпия Прага е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са реализирали в вратата на съперниците си 8 гола и са допуснали 7 гола от противниковите футболни тимове.

Фридек-Мистек - Олимпия Прага - директни срещи

.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Фридек-Мистек допусна неуспех в предишния си двубой в Чехия, а при домакинствата си допусна загуба в последната си среща.

Тимът на гостите от Олимпия Прага постигна реми в последния си двубой в първенството, а далеч от дома е с 2 последователни победи.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.40