Динамо Минск - БАТЕ Борисов

Премиер Лига - Беларус

01.10.2017 16:00

0 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.33 (среден)

Днешната прогноза е за двубоя от поредния кръг на футболния сезон в Премиер Лига на Беларус между футболните тимове на Динамо Минск и БАТЕ Борисов. Треньора на домакините извежда на Динамо-Юни своите футболисти срещу Трактористите.

Информация за днешната среща:

Динамо Минск

Динамо са 2-ри в таблицата с временното подреждане с актив от 52 точки, след 17 победи, едно равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните 23 двубоя имат голова разлика 33-12. Пред собствените си верни фенове тимът на Динамо Минск е играл 11 срещи до момента, в които има 9 победи, едно равенство и 1 загуба, вкарал е 16 попадения в противниковата врата и е получил 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиер Лига играчите на Динамо Минск имат в актива си 5 победи и една загуба, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 3 гола.

БАТЕ Борисов

Отборът на гостите от БАТЕ Борисов заема трето място в класирането с актив от 51 точки, от 16 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 срещи е отбелязал 44 гола в противниковата врата и е допуснал 11 попадения в собствената врата. Далеч от дома отборът има 11 мача, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 21-7.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на БАТЕ Борисов са постигнали 5 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 17-3.

Динамо Минск - БАТЕ Борисов - директни срещи

В последните 5 двубоя между двата отбора, Динамо Минск има записанa една победа, БАТЕ Борисов е постигнал 2 успеха, а в 2 срещи двата противника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 5-7. В предишните 2 мача на своя терен Динамо-Юни срещу състава на БАТЕ Борисов, играчите на Динамо Минск нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Динамо Минск има неуспех в последния си двубой в Беларус, а у дома е с 4 последователни успеха.

Съставът на гостите е в серия от 4 успеха в Беларус, а като гост е с 2 поредни успеха.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.33