Алмерия - Химнастик де Тарагона

Сегунда Дивисион - Испания

13.01.2018 19:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.25 (среден)

Като днешна прогноза мисля да анализирам футболната среща между футболистите на Алмерия и Химнастик де Тарагона от 22-ия кръг на сезона в Сегунда Дивисион на Испания.

Факти и данни за днешния двубой:

Алмерия

Футболистите на тима домакин заемат 14-та позиция в таблицата с актив от 25 точки, постигнати след 7 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 21 мача са вкарали 19 попадения в противниковата врата и са допуснали 24 попадения в мрежата си. Пред собствените си горещи фенове тимът е играл 11 мача, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 14-10.

В последните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион съставът на Алмерия е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 7-7.

Химнастик де Тарагона

Гостуващият състав на Химнастик де Тарагона е 17-ти в класирането с 24 точки, записани след 7 победи, 3 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 20 двубоя е реализирал 24 гола в противниковата врата и е допуснал 29 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е играл 10 двубоя до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 15-13.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Химнастик де Тарагона има записани 3 победи и 3 загуби, като са разписали 8 гола и са им вкарали 10 гола.

Алмерия - Химнастик де Тарагона - директни двубои

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, тимът на Алмерия има постигнати 3 победи, отбора на Химнастик де Тарагона има спечеленa 1 победа, а в един мач двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 8-4. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу Химнастик де Тарагона, футболистите на Алмерия са постигнали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Алмерия има успех в последния си двубой в Испания, а при домакинствата си е с 4 последователни успеха.

Тимът на гостите от Химнастик де Тарагона има победа в предишния кръг в Испания, а на чужд терен има успех в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.25